HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2011.03.26. 15:33 Nird

Kis lépés egy blognak

Miközben lassan felállnak a Tortúra falai a színpadon, és a kellékes Gábor minden állatkás szobrot és kelléket a helyére tesz hajcsattól kezdve a grillsütőig, a neten sem áll meg az élet. Elkészült a blog okos és értelmiségi telefonokra optimalizált változata, ehhez loptam egy képet az admin felületről, remélem, ezt szabad.

Így aki a villamoson unatkozik, vagy csak feltartóztathatatlan késztetést érez az itt megjelenő szövegek olvasgatására, akkor az már ezt egy ismerős felületen teheti meg mobilról is, reméljük, ezzel még teljesebbé tehetjük az élményt, és ha nagyon keresnék, szerintem csak találnék olyan amerikai felmérést, ami szerint ettől a kedves olvasók még szívesebben járnak színházba.

Szóval ajánljuk ezt a fícsört a Tortúrának, és ha Réti Barnabás nem sértődik meg, Balázs Andinak egy kicsit még inkább.

Szólj hozzá!

Címkék: mindennapok


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr562773343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása