HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2011.03.28. 19:23 Nird

Karinthy, Kapu, Vihar

Már tettünk említést arról, hogy a Színház-, és Filmművészeti Egyetem fiataljai bemutatják Karinthy Márton "A vihar kapuja" című könyvének színpadi adaptációját. Még gallyazó elefántokról is írunk, és egyébként csendben jelzem, hogy igazunk is volt, az előadást tényleg nem zavarták meg sem ormányosok, sem erszényesek, így legyen ötösöm a lottón. És ha ez önmagában nem lenne elég bejegyzésnek, a hétfő délutáni szörfözés közben erre a cikkre lettünk figyelmesek, ami Zsedényi Balázs klaviatúrájából esett ki, mi meg csak belinkeljük, és szólunk, hogy a kép is a 7ora7.hu oldalról van.

Szólj hozzá!

Címkék: mindennapok karinthy márton


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr742779729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása