HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2011.05.02. 07:48 Nird

Kapuzárási (nem)pánik

Kedves Blogolvasók/Színházlátogatók!  Május van, ami nem csak azt jelenti, hogy végre elpakolhattuk a télikabátot és felpumpálhattuk a bicikli kerekeit is, hanem egyúttal azt is, hogy lassan célegyenesbe fordul a 29. évad a Karinthy Színházban. Na persze egy hónap azért még hátra van az évadból, de lassan ideje elkezdenünk legalább gondolatban készülni a következő idényre, ami nem is akármilyen lesz, hiszen a harmadik X-et fogjuk taposni.

De hogy hogyan fog kinézni ez az évad? Már javában folyik a tervezgetés, az ötleteket sorra dobáljuk bele a kalapba, mert szeretnénk, ha szeptemberben egy emlékezetes esemény-sorozatot indíthatnánk útjára.

Épp ezért ezen a bejegyzésen keresztül fordulunk hozzátok is! Osszátok meg velünk a tapasztalataitokat, az ötleteiteket, és kommenteljétek ide, mi az, amivel szerintetek olyan harmincadik évadunk lehet, amilyet még a világ nem látott.

Szólj hozzá!

Címkék: mindennapok


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr312870913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása