HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2012.05.07. 09:59 Nird

A Karinthy Színház szerintetek

 Kíváncsiak voltunk arra, hogy Ti, a kedves nézők mit gondoltok rólunk meg úgy általában a budapesti színházakról, és hogy hova helyeztek el minket azon a bizonyos kulturális térképen. Ezért felkerestük a Sample Central nevű, kifejezetten ötletes céget és végeztünk egy kis felmérést. Nézzétek meg, milyen eredményre jutottunk:

A kutatásban 190 kérdőívet töltöttek ki a Sample Central regisztrált tagjai akik között az iskolázottsági, életkori, és nembéli szórás éppen elég nagy ahhoz, hogy az számunkra izgalmas legyen.

A megkérdezettek 20%-a az elmúlt egy évben járt a Karinthy Színházban ami tekintettel arra, hogy a felmérés szerint átlagosan nem egész négy előadást tekintettek meg a kutatásban résztvevők, kifejezetten jó szám, az említett 20 színház közül a negyedik legjobb. Oké, az azért kicsit fáj, hogy leestünk a dobogóról, de magánszínházként ismét pezsgőt bontunk, ezt sem tagadhatjuk le.

A nálunk megtekintett előadásokat a  megkérdezettek átlagosan 8,61-re értékelték egy olyan tizes skálán, ahol az 1 az egyáltalán nem, és a 10 a kifejezetten élvezetes előadást jelölte, ki is húztuk magunkat, amikor azt olvastuk, hogy például  az idén bemutatott Szegény Dániel olyannyira beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hogy szinte csak a plafon állította meg (9,19) és hogy az Őrült Nők ketrece mit sem vesztett népszerűségéből (9,17).

A többi adat számunkra nagyon érdekes, de a kedves blogolvasók számára talán annyira nem (csak a példa kedvéért: „Mennyire fontosak Önnek egy előadás megtekintéséhez, egy darab iránti kíváncsiságának felkeltéséhez az alábbi tényezők?”) úgyhogy ezzel nem is fárasztanánk senkit. Mi még nagyon sokat fogunk belőle tanulni és reményeink szerint a Ti elvárásaitoknak megfelelően tudjuk folytatni a munkánkat a 31. évadban is.

Na de azért még a 30-at se temessük, hamarosan például ismét színes-szagos összeállítással jövünk újra.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr404492885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Botta Melinda 2012.10.15. 01:42:01

Bizonyára életemben először ültem be fájó lábbal a tizedik sorba, de azt hittem, belepusztulok! Kérlek szépen benneteket, irtsátok ki ezeket a fagerendával összetartott széksorokat (9-10-11. sor), vagy vegyétek ki középről a tizedik sort, ez lábgyilkolás, hogy nem lehet mozgatni a lábat!!!! Vagy helyezzétek a gerendát följebb vagy lejjebb! Hát az ember nem elpusztulni jár ide!!
Segített együtt érezni Merilyn Monroe-val...
Bocsi...
süti beállítások módosítása