HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.01.25. 18:35 Nird

Dávid Dániel szerepében

Rövidhír egy színházból avagy egyik szemünk, másik szemünk rovatunk következik, mert a Szegény Dániel című előadásunkban már megszokhattuk az egyébként tényleg remek Simon Kornélt, aki bár már jóval ezelőtt a darab előtt bizonyította, hogy a vélt vagy valós gondviselés is a színpadra szánta, ezúttal is magabiztosan játszotta Dánielt, a szegényt. Azonban februártól az ő helyét Szanitter Dávid veszi át, akit feltételezéseink szerint sokaknak nem kell bemutatni, de azért ideteszünk egy linket arra az esetre, ha valaki megnézné közelebbről is a Karinthy Színház legújabb, eddig a Bartók Béla út világotjelentőit nem ismerő színészét.

Tehát tessenek úgy készülni, hogy február 11-én a Klebelsberg Kunóban már egy új Dániel várja a nagyközönséget és onnantól Tordy Géza, Újréti László, Kováts Adél, Balázs Andrea, és Szirtes Balázs mellett az előadás végi, reményeink szerinti vastapsnál már Dávid fog mélyen, és meggyőződésünk szerint megérdemelten meghajolni. Így aztán fogadják kedves vendégeink sok szeretettel legújabb színészünket, és ha eddig még nem látták, nos, akkor éppen itt az ideje, hogy megnézzék a Karinthy Színház krimi előadását.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr685043701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása