HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.05.08. 12:36 Nird

Németh Kristóffal beszélgettünk

Az Egyenlőség című előadásunkat (amit legközelebb május 23-án, csütörtökön láthat a közönség) reményeink szerint mostanra már senkinek nem kell bemutatnunk, ezen a blogon is több bejegyzést szántunk rá, elég csak ide, ide, vagy mondjuk ide kattintani.

Persze azzal is gyorsan elbüszkélkedünk, hogy az interjú műfajától sem vagyunk különösebben fényévekre, beszélgettünk már többek között Pásztor Erzsivel vagy éppen Bíró Krisztával, igaz, akkor még írásos formában.

Ezúttal azonban új fába vágtuk a fejszénket, és megkerestük színházunk Crichtonát, Németh Kristófot, aki készségesen válaszolt is a kérdéseinkre ezúttal másdopercenként 25 képkockában, íme:

Szólj hozzá!

Címkék: interjú


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr15287905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása