HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.05.28. 16:12 Nird

Vizsgaelőadások a Karinthy Színházban

Csak csendben, csak halkan búcsúzunk az idei színházi évadtól - igaz, már oda-odapillantunk a következő évadra is - és hát mi lenne méltóbb lezárása egy izgalmas és mozgalmas 2012-2013-nak, mint hogy átadjuk a világot jelentőket egy feltörekvő generációnak.

Ennek megfelelően ezekben a percekben azokatabizonyos deszkákat a Nemes Nagy Ágnes Humán Szakközépiskola diákjai koptatják saját előadásaikat és szárnyaikat próbálgatva fénnyel, hanggal, a teljesség igényével.

Ugyanis az iskola fiatal titánjai holnap vizsgaelőadásokkal mutatják meg tanárnak / szülőnek / egyéb érdeklődőnek, hogy miért is volt igazolt, indokolt, és eredményes az elmúlt legalább három év és ennek az eventek eventjének mostanra már mondhatjuk, hogy hagyományosan a Karinthy Színház ad otthont, mert mi tagadás, országos cimboránk a szóban forgó iskola, de ezt az Egyenlőség, a Janika, vagy éppen a Szent Péter Esernyője című előadásaink nézői már mind pontosan tudják.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr295330585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása