HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.09.01. 15:22 Nird

Pozsonyi Piknik

A Karinthy Színház - Buda Népszerű Mártonjával együtt - kilátogatott az idén ötödik alkalommal megrendezett Pozsonyi Piknikre, hogy megmutassa Újlipótváros és amúgy meg egész Budapest egy kellemes szombati sétára kapható lakosainak, hogy mivel is készülünk a következő évadban. Azon túl, hogy elújságoltuk Önöknek az új bemutatókat - példának okáért a Klotild nénit -, Bicskey Lukács és Pethő Kincső Márkus Tibor zongorakíséretére a színpadon is szórakoztatta a közönséget. Az ilyen eseményekről pedig mindig sokkal nehezebb szóban beszámolni, mint képekben, szóval beágyazunk egy galériát, tessenek megnézni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr435487378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása