HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.09.03. 12:57 Nird

Megújuló honlap

Így, visszatekintve az idei nyárra, nagyon úgy tűnik, hogy sok tekintetben a megújulás hónapjai vannak mögöttünk, mert ugye írtunk már a színpadról és a nézőtérről is, ráadásul mindezt egy Gálaműsorral hamarosan fel is avatjuk (Van erre amúgy egy eseményünk is, egészen pontosan itt). De ennél egy kicsit messzebb is merészkedtünk, és a Karinthy Színház internetes felületét is megújítottuk (pontosabban újítjuk folyamatosan, de már amolyan Béta szinten készen vagyunk).

Mert volt ugye nekünk egy régi szép weblapunk, de az abban az időben élesedett, amikor még kimondtuk a www-t, és például a facebookot is inkább hívtuk wiwnek, azóta meg ugye sok víz lefolyt a Dunán, ideje volt tehát ráncfelvarrás helyett teljesen újból nekifutni egy honlap kifaragásának. Ez most jutott el odáig, hogy látogatóink számára elérhetővé mertük tenni, tessenek körbenézni, és ha esetleg találnak, a hibákat nekünk továbbítani, mi mutatóujjal az egér gombján várunk minden észrevételt. De előbb íme az átalakítás folyamatábrája, avagy hogy csinálj új honlapot három lépésben:

folyamatábra.jpg

Szóval a bináris rendszerben is gyöngyöztek a homlokok a nyáron, de bízunk benne, hogy örömmel, tárt karokkal, és teljes ablakra nyitott böngészővel fogadják az új www.karinthyszinhaz.hu oldalt és ha valaki még azt is megírja kommentben, hogy a barkóbában egy weblap fogalom-e vagy tárgy, azért külön hálásak leszünk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr125493321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása