HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.10.27. 13:40 Nird

Novemberben egy színházban

Ezen az október végi, szerencsénkre még bőséggel napsütéses, kicsit álmos, és legalább annyira békés vasárnapon - amikor néhány órán belül, egészen pontosan délután háromkor Janika lép színpadra - álljunk meg egy pillanatra és nézzük, hogy mit tartogat számunkra a hamarosan beköszöntő november.

janika_7b.jpg

A műsorunk egy ideje már elérhető a honlapunkon, abból látható is, hogy a legutóbbi bemutatóinkon, a Klotild nénin és az Én, Te őt!-ön túl újabb címmel bővül a repertoár, mert Balikó Tamás rendezésében már készül Molnár Ferenc Az ördög című darabja, be is néztünk az egyik próbára, ahol valami ilyesmit láttunk:

ordogk.jpg

Ezen túl először láthatja nálunk a Karinthy Színház közönsége a Fösvény és az Antigoné című előadásokat, de ismét visszatérnek azok a nagysikerű darabok is, amiket talán már külön be sem kell mutatni, hiszen aki ezen a blogon olvasgat, az remélhetőleg pontosan tudja, miért emlékezetes a Lovagias ügy, miért van műsoron másfél évtizede a Tanár úr, kérem, vagy hogy éppen miért olyan izgalmas a Szegény Dániel.

Búcsúzunk tehát a legközelebbi viszont látásig, ha ma éppen nem járnak a színházunk környékén, akkor élvezzék ki ezt a csodás őszi napsütést odakint a természetben!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr845601370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása