HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.11.20. 10:40 Nird

Karinthy Márton a Kispipa étteremben

A VII. kerületi Kispipa éttermet nagy valószínűséggel senkinek nem kell bemutatni, hiszen innen indult útjára a talán leghíresebb magyar dal, a Szomorú Vasárnap.

Ez a megkerülhetetlen étterem hirdet beszélgető estet Karinthy Mártonnal, amit ezúton szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani, mi biztosan ott leszünk.

A részletekért ide érdemes kattintani, de alább néhány sorban elolvashatják az esemény leírását is:

"Egy budai színházigazgató Pesten. A Karinthy sarjjal, az Ördöggörcs című kötet szerzőjével, a Karinthy Színház vezetőjével és a Kispipa Karinthy palacsintájának névadójával beszélgetünk színházról. A Karinthy Színház klubjának első rendezvényén is Gáti Pál bárzongoráz.
Hozd el nyugodtan a nagymamádat is!


Asztalfoglalni érdemes (342-2587), mert úgy biztos van hely és, ha esetleg vacsorázni támad kedve a kedves vendégnek, így 20% kedvezményt kap belőle."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr695645177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása