HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.12.06. 18:05 Nird

Decemberben is Karinthy Színház

Ahogy ezeket a sorokat fogalmazzuk, a színpadon éppen a Fösvény című előadást nézi a közönségünk, de a december szinte még el sem kezdődött, ráadásul a Mikulás is hátradőlhet dolga végeztével, szóval talán eljön hozzánk a Bartók Béla útra. Nézzük, mit tartogat még a hónap.

Egyrészt legújabb előadásainkat, a Balikó Tamás rendezésében bemutatott Ördögöt, és Karinthy Márton Klotild nénijét töretlen lendülettel adjuk elő a nagyközönségnek, de hamarosan - ahogy arról már volt is szó korábban - a Nők című előadást is megtekinthetik. Egészen pontosan december 20-án ami estét mi premierhez méltóan különösen nagy izgalommal várunk. Emellett a krimihez méltóan izgalmas Szegény Dániel, valamint a megunhatatlan Tanár úr, kérem is felkerült a műsorra, épp úgy, ahogy a Dobó Kata, Bajor Imre, Csonka András hármas történetét elmesélő Én, Te őt!, és Szent Péter esernyőjének hála Glogova lakóinak a mindennapjaiba is betekinthetünk.

December 31-én aztán egy igazi, hamisítatlan szilveszteri éjszakának nézünk elébe, ugyanis a Lovagias ügy című előadásból játszunk rögtön kettőt, hogy nézőinkkel közösen búcsúztathassuk az óévet.

És mit hoz a január? Arról itt érdemes tájékozódni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr175678900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása