HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2014.02.10. 12:35 Nird

Évtizedek egy honlapon

A nyári hónapokban egyebek mellett megújult színházunk honlapja is, erről írtunk is korábban, a következő év februárjában ez már nem is lenne különösebben hírértékű. Az viszont annál inkább, hogy egy hosszasan magunk előtt görgetett feladatot végre sikeresen megugrottunk, és ezzel már az utolsó akadály is elhárult a böngészni, emlékezni, és feleleveníteni kívánók előtt, mert elkészült a Karinthy Színház archívuma.

acel_10b.jpg

Minden fotót, minden színlapot lementettünk régi oldalunkról, az új honlap felépítése szerint rendszereztünk, és most már könnyen és átláthatóan böngészhet bárki kedve szerint ha éppen arra kíváncsi, hogy mely előadásokban lépett korábban nálunk színpadra Margitai Ági mielőtt a Janika című előadás Malvinját mutatta volna meg a közönségünknek.

tanu_8b.jpg

Tessenek az egeret az "előadások" fölé mozgatni, és a legördülő menüpontok közül az "archív"-ra kattintani, talán nem túlzás ha azt ígérjük, hogy színházszerető ember igazi kincseket találhat. Mi innen kívánunk jó szórakozást, és keresgélést, kattintgatást és felfedezést!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr645807520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása