HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2012.02.20. 13:52 Nird

Ilyen volt a Karinthy-túra

Ahogy arra mi is felhívtuk a figyelmet, a hétvégén megtartottuk az első Karinthy túrát, ami a Godot kávéházból indult, és oda is ért célba. A közel negyven résztvevő az időjárástól sem teljesen függetlenül de azért bízunk benne, hogy főként a feladatok jellegéből adódóan remek hangulatban járták be keresztbe-kasul a XI. kerület frekventáltabb részét.

Buda Népszerű Mártonja már telt házzal fogadta a célba érő játékosokat, akik közül senki nem ment üres kézzel haza, hiszen Karinthy-köteteket, fürdőbelépőket, Hadik, és Sunday Brunch kuponokat sorsoltunk ki minden résztvevő között. Ebben azért tegyük hozzá, hogy nagy segítségünkre voltak a Godot Gyermekkonyhájának fiatal szakácsai, akik az ajándékokat kihúzták helyettünk, ennél pedig hitelesebben talán egy közjegyző sem járhatott volna el.

De szavak helyett beszéljenek inkább a helyszínen készült képek, mi pedig készülünk a következő akciónkra, reméljük, azt is ilyen örömmel fogadjátok majd.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr934145726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása