HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2012.10.03. 17:35 Nird

Ismét Karinthy-túra

Emlékeztek még, amikor jónéhány hónappal ezelőtt részt vettünk a Zöld Gömb Sport Klub "Karinthy-túra" elnevezésű akciójában? Keresztül-kasul bejártuk Újbudát, voltunk többek között a Hadik Kávéházban és a Godot Galériában, a résztvevők pedig színházjegyekkel, Gellért fürdős kuponokkal, és Karinthy kötetekkel távozhattak. Kellemes nap volt annak ellenére, hogy februárban szerveztük meg. Na most a szólás úgy tartja, hogy ami nem romlott el, azt ne javítsd meg, ezért a Zöld Gömb Sport Klub a mostani színházi évadban is meghirdette a túrát, mi pedig ide kopipéjszteljük a részleteket, és bátorítunk mindenkit, hogy jöjjön:

.

A Zöldgömb Sport Klub bemutatja:

 

K A R I N T H Y – T Ú R A, újra    

 

 avagy a Karinthy- család nyomában a Móricz Zsigmond körtértől a Gellért Szállóig

 

                                                        című programját

                   

2012. október 13-án (szombaton) 10.00 órai  kezdettel

 

 

                   Rajt és cél: Hadik Kávéház Budapest, XI. ker. Bartók Béla út 36.

 

A játék menete: az előzetesen regisztrált résztvevők a verseny napján a Hadik Kávéházban kézhez kapnak egy totót és egy feladatlapot, melynek útmutatása alapján felkeresnek néhány olyan helyszínt, amely valamilyen formában köthető a Karinthy-családhoz vagy a Karinthy Színházhoz, majd a kitöltött feladatlapokat és a totót a rendezőknek a célban leadják.

A túra nevezési díja: 500.-Ft/fő.

A helyes megfejtők között a rendezők kisorsolnak a Karinthy Színház által felajánlott jegyeket, a Kossuth Kiadó gondozásában megjelent Karinthy-sorozatból való könyveket, illetve a Hadik Kávéházba, valamint a Danubius Hotel Gellértbe szóló vendéglátást és a Szt. Gellért Gyógyfürdőbe szóló belépőket.

A játékra- a hely befogadóképességének szűkössége miatt- ajánlott előzetesen regisztrálni, melyhez az alábbi kérdésre adott helyes választ kell elküldeni 2012. október 10-ig névvel, címmel  a cs_gyorgy@freemail.hu  e-mail címre:

Mi a Karinthy Színház szlogenje az alábbiak közül?

a, A kelenföldi pampák színháza     b, Színház a város szélén    c, Buda népszerű színháza

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr274818256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása