HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2012.12.07. 14:30 Nird

Djävulskramp

Néhány óra múlva, alig 1611 kilométerre Budapesttől hivatalosan is bemutatják Karinthy Márton Djävulskramp című regényét amit azért mi mégiscsak inkább hívnánk továbbra is Ördöggörcsnek, mert azt legalább ki is tudjuk mondani.

Na persze aki a Galleri Urban Artroom közelében jár, azért nézzen be este hétkor egy izgalmas beszélgetésre, ugyanerre bíztat maga Buda Népszerű Mártonja is, az alábbi videóban.

De készüljünk arra a lehetőségre is, hogy akik még nem indultak el Göteborgba, azok már nem is fognak időben odaérni, hiába, péntek délután Pesten kocsiba ülni őrültség. Tehát nekik is van egy kis meglepetésünk, mert az említett kötetet vélhetőleg sokan nem látták még ebben a kiadásban, íme hát, tessék:

clip_image002.jpg

És hogy teljes legyen a Karinthy Márton Svédországban sorozatunk, íme még egy videó egy két évvel ezelőtti táblaavatásról, tessenek kattintani.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr564952999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása