HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.12.12. 10:19 Nird

Kedvezményes előadás karácsonyra

Idén december 22-én várjuk kedves nézőinket egy különleges, karácsonyi színházi délutánra, ahol legújabb előadásunkat, a Nők című darabot tekinthetik meg. A Karinthy Színház ezúton próbál hozzájárulni az ünnepi hangulathoz a nyilvános főpróbáink jegyáraival, így aznap…

Szólj hozzá!


2013.12.09. 17:41 Nird

Az apostol ismét a Karinthy Színházban

Januárban újra látható Borbély Sándor és Blazsovszky Ákos előadása, az Apostol a Karinthy Színház Hököm Színpadán. Ennek örömére előkerestük a még tavaly forgatott videónkat az előadásról, íme:

Szólj hozzá!


2013.12.06. 18:05 Nird

Decemberben is Karinthy Színház

Ahogy ezeket a sorokat fogalmazzuk, a színpadon éppen a Fösvény című előadást nézi a közönségünk, de a december szinte még el sem kezdődött, ráadásul a Mikulás is hátradőlhet dolga végeztével, szóval talán eljön hozzánk a Bartók Béla útra. Nézzük, mit tartogat még a…

Szólj hozzá!


2013.12.03. 15:20 Nird

Nők - a próbán jártunk

A minap besiettünk a Nők című, legújabb bemutatónk próbájára és szerencsére volt nálunk egy fényképezőgép, így meg is mutathatjuk, amit ott láttunk:

Szólj hozzá!