HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.01.10. 17:06 Nird

Szegény Beugró Dániel

E sorok írójának egyik személyes kedvence a Szegény Dániel című előadásunk, mert lássuk be, a Bartók Béla út nem bővelkedett krimikben, ráadásul névrokon a címszereplő, szóval rögtön két érvem is van, hogy szeressem a darabot.

Februárban pedig egy kisebb szünet után ismét műsorra tűztük az előadást ezúttal Szanitter Dávid beugrásával a főszerepbe, úgyhogy egyrészt én magam is újranézhetem többek között Tordy Géza és Kováts Adél alakítását másrészt pedig blogunk olvasóinak is ismételten figyelmébe ajánlhatom, mert tényleg sokkal izgalmasabb, mint a kereskedelmi televíziózás egy igen nagy szegmense egybevéve.

A darab tartalmi részéről sokat nem mondanánk, mert spoileres lenne, mint Kaiser Soze-ról vagy a Lost harmadik évadáról pletykálni, de azért annyit elmondhatunk, hogy egy ízig-vérig krimiről van szó gyanús feleséggel, még gyanúsabb pappal, és persze egy igazán izgalmas Dániellel.

De egyelőre tényleg csak ennyi, inkább linkelünk szakadatlanul, tessék, és egyúttal be is ágyazunk mert bár a saját Szegény Dániel videónk még várat magára, azért az Újbuda TV ennél szorgalmasabb volt, szóval csak jut mára is egy playre kattintás.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr595010412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása