HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2011.05.28. 13:44 Nird

Logópályázat I.

Szeretnénk bízni abban, hogy az ide ellátogatók közül is többen olvasták felhívásunkat a Karinthy Színház logójának megújítására, mert itt is, ott is, amott is megjelent a sajtóban, hogy tessenek rajzolni, a győzteseket jutalmazzuk.

Mikor ezt meghirdettük, arra gondoltunk, hogy ugyan a végső döntést többek között a színház igazgatója hozza majd meg, azért mi mégis megkérdezzük a tisztelt színházba látogatót, hogy melyik logó az, ami szerinte elég „karinthys” és „színházas”, vagy akár egyenesen „Karinthyszínházas” ahhoz, hogy a havi műsor tetejére rányomjuk.

A pályamunkákat itt is meg lehet nézni, de szavazni leginkább a Facebookon érdemes, hiszen egy lájk többet mond minden szónál, ezért tessenek meglátogatni minket oldalunkon, és szavazzanak arról, hogy Önök szerint melyik a legjobban sikerült pályamunka. Nomeg ha már arra járnak, talán mi magunk, a Karinthy Színház is megérdemlünk egy visszafogott lájkot.

De légyszi Steven Colbertnek ne szóljon senki.

Szólj hozzá!

Címkék: felhívás logópályázat


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr642938675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása