HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2012.03.12. 11:43 Nird

On the next episode of...

 Miközben annak örülünk, hogy lassan a tavasz végre csak legyűri a telet és a fagy távoli emlék lesz, mint az az egyes, amit magyarból kaptam, pedig Tanár úr, kérem! leszámítva, hogy egy hölgytől tudtam meg annyi mindent a Karinthy családról, csókolom Anikó néni – szóval közben lassan azért utolsó harmadába ér a 30. évad. Pedig higgyék el nekem, olyan örömmel írjuk le ezt a számot, hogy majdnem a római változatot használjuk csak ugye van az a nagy darab, kopasz fickó, aki leforgatta az alábbi trailerhez tartozó filmet, váljék kedves egészségére.

 

De hogy ne maradjunk aktualitás nélkül: Buda Népszerű Színháza (Buda Népszerű Nagyapájával az élen) a héten ott folytatja, ahol abbahagyta: Holnap Szent Péter lesz a menü, meg az ő esernyője, amit egy glogovai lakos fog a hóna alá csapni nagy örömmel, nagy izgalommal, és bízzunk benne, hogy nagy közönség előtt. Utána csütörtökön és pénteken is egerekről lesz szó, pontosabban egyről, Nagy Zsuzsiról (Kovács Patrícia) meg az ő kalandjairól a bankok világában. Remek kis darab ez, az első felvonás végén kőszív legyen a talpán, aki nem érez gombócot a torkában, úgyhogy tessenek jönni, mert szép.

A hétvégén ketrecbe zárt, őrült nők jönnek, amiről csak azért nem írunk részletesen, mert ha valaki már hallott a Karinthy Színház sikerdarabjairól, akkor ez az előadás sem ismeretlen számára, nem is tegnap vettük fel a repertoárba. Ezért aztán inkább csússzunk is át a vasárnapba a Büszkeség és Balítélettel. Na persze még  a zombimentes változatra tessenek gondolni, nincs is arról nagyon szó, hogy bevennénk a posztapokaliptikus lényeket a szereplők közé, játszanak ezzel mások.

Szóval láthatják, mozgalmas hét jön ismét, tessenek csak szépen jegyek után érdeklődni, mert bár a sláger szerint csak Pest ér meg egy estet, egy ilyen felhozatal után ezzel már nyugodt szívvel szállunk vitába.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr884311557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása