HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2012.10.15. 14:41 Nird

Egyenlőség - a lovak közé csaptunk

A rendszeres olvasók és facebookozók már tudhatják, hogy - miközben túl voltunk egy izgalmas Marilyn Monroe bemutatón (anyakövezett nevén Marilyn Monroe Csodálatos Halála) ami Vámos Miklós klaviatúrájából és/vagy tollából lett szövegkönyvbe és Bőhm György rendezte - elkezdtük próbálni az Egyenlőséget.

A kedves olvasó bocsássa meg e sorok írójának az elfogultságát amiért ez utóbbit kicsit kiemeltebben kezeli, de mégiscsak ennek lettem a rendezőasszisztense Karinthy Márton mellett ami akkor is menő dolog lenne, ha nem a Karinthy Színházban mutatnánk be a darabot, így meg aztán végképp.

Egyelőre persze sokat nem szeretnénk elárulni az előadásról, szépen, lassan ismét végigkövetjük a próbafolyamatot ahogy tettük azt a Te furcsa katona című darabunknál. Tehát most a helyzetjelentés annyit tartalmaz, hogy megkezdődtek a rendelkező próbák,  a színészeink ismerkednek a díszlettel, a járásokkal, és egy kicsit még magával a szöveg egészével is. Ezen a ponton meg kell említenünk, hogy a hivatásos színészek mellett ismét szárnyakat próbálgatnak nálunk a Nemes Nagy Ágnes iskola növendékei is, na ha láttak már kisgyereket a vidámparkban, akkor el tudják képzelni, milyen érzés lehet nekik egy igazi színház igazi deszkáiról a nézőtér felé szöveget mondani.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr964849913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása