HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2012.11.19. 09:04 Nird

Viharon túl...

Pénteken ismét bemutattunk tehát, készültünk rá nagyon itt, a blogon is és a színházban is, de most már bátran kijelenthetjük, hogy megérte. Persze verdiktet nem mi, hanem Ti fogtok mondani a darab felett, szóval ideje, hogy jegyet váltsatok ha másért nem, hát azért, hogy megnézzétek, milyen az, amikor egy előadás felér egy kiadós kardio edzéssel. Na de persze ez még kedvcsinálónak kevés lenne, be is ágyazunk ide gyorsan egy ajánlót, nézzétek meg.

Ahogy az pedig ilyenkor lenni szokott, az élet nem áll meg, és bár a hétvége kicsit egy gyors szusszanásról is szólt, most ismét teljes fordulatszámra kapcsolunk. Kedden például rögtön az Apostol című előadást nézhetitek meg a Stúdió-színpadon azzal a Borbély Sándorral, aki a Cabiria Éjszakáiban és a Tanár úr, kéremben is koptatta és koptatja mai napig a deszkákat. Közben pedig a Janika próbafolyamata költözik át a "nagyszínpadra", hogy december közepén bemutathassuk a többek között Voith Ági és Bodrogi Gyula nevével fémjelzett darabot.

Persze a beszámolók nem maradnak el egyikről sem, úgyhogy várunk Titeket vissza a Bartók Béla 130 alatt és itt is.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr554914041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása