HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.01.15. 19:59 Nird

Szent Péter Esernyője akkor és holnap

Mikor ezeket a sorokat leírjuk, már csak néhány óra választ el bennünket a január 16-ai Szent Péter Esernyője előadásunktól, ami kivételesen délután háromkor lesz, szóval ne hétre tessenek jönni ha még nem látták volna Mártonunk tavalyi rendezését, aminek a részleteit e mögé a hivatkozás mögé rejtettük.

Persze erről még önmagában nem írnánk bejegyzést, van nekünk műsorunk direkt az ilyesmire, viszont azt a linket, amit most találtunk a youtube egyik apró szegletében, mindenképp szerettük volna egy amolyan 66 és fél perces ajánló formájában megosztani. Tehát tessenek megtekinteni ma este Cziffra Géza 1935-ös, és holnap délután Karinthy Márton 2012-es rendezését, szerintünk érdekes megnézni, hogyan hatott 80 év ugyanarra a Mikszáth Kálmán műre.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr595020340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása