HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.01.22. 15:12 Nird

Még egyszer egy esernyőről

A Karinthy Színház tavalyi sikerdarabja volt a Szent Péter Esernyője, gondoltuk ezen az egyébként nem eseménytelen (ugye) délutánon írunk is róla néhány mondatot, mert szeretjük a darabot, pláne a szereplőit.

Egyrészt tehát ez az az előadás, amit már csak azért is rajongva szeretünk, mert a női szerepekben Pogány Judit (vagy Hargitai Ági), Egri Kati, Balázs Andi, Fésűs Nelly, és Kiss Ramóna is szerepel, és ha összevetnénk ezeket a neveket a Karinthy Színház korábbi színlapjaival, akkor kiderülne, hogy tucatnyi előadásunk szereplői találkoznak Glogovában kezdve az Egyenlőséggel a Tortúrán át egészen a Büszkeség és balítéletig.

Persze a férfiak frontján is erős a mezőny, na ők tényleg annyian vannak, hogy felsorolni is sok lenne, inkább csak linkelünk, de azért azt itt is megemlítjük, hogy a Furcsa katonából, a Marilyn Monroe Csodálatos Halálából, vagy éppen a Tanár úr, kéremből, szóval itt is sokan ismerik a járást.

A történetről magáról sokat nem mondanánk, mert a bemutató alkalmából jelentek meg írások több helyen is, ráadásul mi is találtunk egy izgalmas videót, amit a minap meg is osztottunk, és bár felvételt nem találtunk, azért nem feledkezünk meg az 1958-as változatról sem, hogy is tehetnénk.

Úgyhogy továbbra is jó szívvel ajánljuk a Szent Péter Esernyőjét, ami egyszerre jelenthet kikapcsolódást egy család minden tagjának hangozzék ez bármilyen reklám-szerűen amellett, hogy tényleg így gondoljuk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr485034946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása