HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.04.10. 15:02 Nird

Kérdezzen a színésztől

Ahogy azt lassan már akár meg is szokhatták blogunk olvasói, interjú készítésére készülünk, ezúttal kamerára vesszük néhány perces beszélgetésünket Németh Kristóffal, aki az Egyenlőség című előadás összetéveszthetetlen William Crychtonaként fordul meg a Bartók Béla úti világotjelentőkön miközben persze tucatnyi más szerepben is láttuk már a Szomszédoktól kezdve az aktuális napi sorozatokig, hogy a színházi szerepek hosszú listájába már bele se kezdjünk.

És miért érdekes egy interjút megelőzően egy interjúról postolni? Mert itt a remek alkalom, hogy alább, kommentben kérdéseket tegyenek fel Loam lord hűséges szolgálójának, aki ha éppen nem szenved hajótörést, akkor a Játékszínt igazgatja. Mi a saját kérdéseinken túl ezekből fogunk szemezgetni bízva abban, hogy így olyan érdekességeket is megtudhatunk, amit magunktól még csak megkérdezni sem jutott volna eszünkbe.

A bejegyzésben látható képet Major Attila készítette

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr945215150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása