HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.04.12. 13:16 Nird

Ördöggörcs, dedikálva

Nagy örömmel jelentjük, hogy színházunk igazgatójának Ördöggörcs című kötetét a kiadó ismételten megjelenteti, ami Karinthy Márton legújabb elismerésére való tekintettel talán nem is mondhatni egy Kaiser sozei fordulatnak, mint inkább kellemes meglepetésnek.

Na most ez számunkra már csak azért is érdekes, mert a Nap, mint égitest újbóli felfedezése után a kedves olvasó talán újra kimerészkedik a szabad ég alá, ahol programokat keres, mert szép ugyan a nagykörút egy tavaszi délutánon, de azért nem baj, ha van annak a sétának A-ból B-be jellege.

És itt jön Mártonunk a képbe, aki golyóstollal a zakózsebben vár mindenkit április 20-án a Könyvfesztiválon a Millenáris D épületében, hogy dedikálja a legújabb, "frisskönyvszagú" példányokat.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr735219437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása