HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.05.03. 14:47 Nird

Én, Te Őt! - hamarosan olvasópróba

Hiába közeleg a nyár és hiába érezzük úgy, hogy az évad végefelé lassan ideje lenne egy nagyot lélegezni kifele, és hátradőlve lezárni a 2012-2013-at, mégsem tesszük meg. Egyrészt persze azért nem, mert izgalmas évünk volt, benne is vagyunk még rendesen a lendületben, másrészt meg mert már most kezdünk készülni a következő évadra.

Ennek egyik első állomása lesz az a jövő hétfő, amikor a legújabb bemutatónk, az Én, Te Őt! olvasópróbáját tartjuk olyan színészek közreműködésével, mint a Lovagias ügyben éppen vitathatatlan sikert arató Lorán Lenke és Bajor Imre, vagy a Bartók Béla úti világotjelentőket még korábban sosem koptató Dobó Kata, és a Szeressük Egymást! című előadásban már pszichoanalitikus bőrbe bújt Csonka András.

A rendezői feladatokat a fent említett Lovagias ügy után ismét Verebes István látja el, aki ebben az évben is először a tihanyi Bujtor István Szabadtéri Színpadon mutatja meg a nagyérdeműnek az azt megelőző hetek munkájának eredményét.

És hogy hogyan fog kinézni ez a próbafolyamat? Nos, mi ott leszünk, és minden fontosabb mérföldkőről beszámolunk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr205263662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása