HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.06.12. 12:41 Nird

1000 zsemle

A Karinthy Színház dolgos hétköznapjai közepette - a 31. évaddal lassacskán a hátunk mögött - arról sem feledkezhettünk meg, hogy hivatásos állományban lévők és önkéntesek százai küzdöttek a Duna mentén Budapesten és az egész országban az ezekben a percekben levonuló árral.

Miután arra nem volt lehetőségünk, hogy együttesen kivonuljunk zsákokat pakolni és úgy ítéltük meg, hogy néhányunk más jellegű segítséggel hatékonyabban hozzá tud járulni a védekezéshez, ezért vajkenő kést és vágódeszkát ragadtunk, és fel sem álltunk a színház tonettszékeiről míg el nem készítettünk 1000 db szendvicset a gátakon dolgozóknak.

Reméljük, jóízűen fogyasztották a zsemléket.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr665357210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása