HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.08.06. 12:53 Nird

Balatoni nyár

Hosszú, és a külső szemlélő számára eseménytelen hónapok után a Karinthy Színház ismét a lovak közé csap, és a tihanyi Bujtor István Szabadtéri Színpadon áll a nagyérdemű elé, amit mi magunk is úgy vártunk már, hogy csak na.

1116062_10151572552232475_943063647_o.jpg

Tehát dobpergés, dobpergés, konfetti, augusztus 9-én Verebes István rendezésében lesz látható az Én, Te őt! című darab előbemutatója Dobó Katával, Bajor Imrével, és Csonka Andrással, majd augusztus 10-én cserélődik a díszlet, és Bajor Gizi színművésznő otthonába nézhetünk be a Janika című előadás helyszíneként.

A következő napok tehát ismét a próbákról, a készülődésről, és az előadás előtti percek összetéveszthetetlen izgalmáról fognak szólni, mi holnap szedjük is a kellékeket, a jelmezeket, és hiába is tagadnánk: a fürdőruháinkat, és útnak indulunk a Balaton partjára, tessenek errefelé nézelődni jegyekért az előadásokra.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr695447406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása