HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.10.31. 18:46 Nird

Janika goes to Hódmezővásárhely

Kedvenc fiktív színésznőnk, Polgár Gizi indul útnak november 6-án - Fenek Jenőstül, Malvinostul, meg amúgy a teljes szereposztásostul -, hogy a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ nézőinek is megmutathassuk ezt a kedves történetet egy nem mindennapi családról középpontban Janikával, a pesti gimnazista fiúval, aki leginkább egy naíva vonásait örökölte.

janika_7b.jpg

A szereposztás már messziről mutatja, hogy csupa nagybetűs színházi estre készülhet a közönség. Többek között Bíró Kriszta, Voith Ági, Margitai Ági, Bodrogi Gyula, és Mihályfi Balázs külön-külön is egy emlékezetes este lehetőségével kecsegtetnek, de ha együtt láthatja őket az ember színpadon, akkor annak az emlékét egy jó időre magával viszi a néző egy önfeledt félmosollyal - és ez olyannyira így van, hogy e sorok írója már vagy ötször látta az előadást, és ezúttal sem hagyja majd ki.

Anélkül ajánljuk tehát Békeffi István és Stella Adorján darabját - amit Honti György rendezett meg a Karinthy Színházban - hogy minden részletet jó előre elmesélnénk. De az alkalmat megragadjuk, hogy jó hangosan megüzenjük a BFMK nézőinek, hogy ne hagyják ki Bíró Kriszta "Gizijét", mert ki tudja, mikor lesz újra lehetőségünk Önökkel találkozni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr525608340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása