HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2011.03.23. 16:58 Nird

Tavaszköszöntő Karinthy

Itt a tavasz, blogolási kedvünk a rügyek számával egyenes arányban nő, lássuk, mit tartogat mára számunkra a Karinthy még ha ezúttal nem is a Színház, hanem a Márton. A mostani posztban két legyet ütünk egy csapásra, úgyis hamarosan ellepik a konyhát az idegesítő kis bogarak vagy rovarok, tényleg majdnem megbuktam biológiából.

Az első témánkhoz sétálunk egy kicsit, mert nem vagyunk mi olyan gonoszak, hogy azt sugalljuk, más színház nincs is a Földön. Ezért aztán arra buzdítjuk (állásunkat féltve) a blog-barát nagyérdeműt, hogy csak és kizárólag március 27-én ne a 49-es villamosra szálljon, hanem a Kamra felé vegye az irányt, délután kettőkor itt mutatják be ugyanis Karinthy Márton A vihar kapuja című könyvéből készült előadásukat a Színház-, és Filmművészeti Egyetem III. éves ifjú titánjai Novák Eszter és Selmeczi György vezetésével. Így ha lenyomtuk a vasárnapi húslevest és csirkepaprikást, de az állatkertbe még nincs kedvünk kimenni, akkor ez versenyképes alternatíva lehet. Igaz, gallyazó elefántok biztos nem lesznek.

Na persze ezzel egy Eszter Hagyatékát kockáztatunk, de a rendeszeres Bartók Béla 130 dózisunkat még azért este nyolckor egy Csodás vagy, Júlia előadással magunkhoz vehetjük.

A másik érdekességhez elég kinyitni az ablakot, hadd vigye ki végre a huzat a tél álmosító szagát a lakásból. Aztán blog olvasás, nassolás, vagy épp magunk elé meredő borozgatás közben meghallgathatjuk, miről beszélgetett Buda Népszerű Mártonja a Rádió Q műsorvezetőivel a Hét Dolgozójában, íme ehhez egy kis segítség, jó szórakozást:

A hét dolgozója: Karinthy Márton - 2011.03.19. by AHétDolgozója.Karinthy

 

3 komment

Címkék: mindennapok karinthy márton műsorújság


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr772765458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csassz 2011.03.24. 21:33:36

Gallyazó elefántok?!

SEHEREZÁDÉ 2011.06.10. 14:02:42

Annyira tetszik ez a humor :) Élvezetes olvasni minden bejegyzést.
süti beállítások módosítása