HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2011.06.16. 12:15 Nird

Logópályázat II.

Miközben már túl vagyunk a következő évad első olvasópróbáján, szerda este lezárult a Karinthy Színház logópályázata, ahova 346 pályamunka érkezett be, vagyis 346 irányba indulhat el a várva várt harmincadik évad arculata. Ez a szám legalábbis az én reményeimet olyan mértékben haladta meg, hogy a tegnap esti összesítésnél tényleg nem tudtam, hova legyek az örömtől, még a holdfogyatkozást is meghagytam mindenki másnak.

De mielőtt próbára tennénk az indafotó galériáját, hogy hogyan tudja a szerintünk legígéretesebb 100 pályamunkát megjeleníteni (a többiért ide tessék kattintani), azért mindenképp szeretném elmondani, hogy nagyon köszönjük a pályázóknak, hogy vették a fáradtságot, és jelentkeztek, a facebook oldalunk látogatóinak (nevezzük őket negyedik zsűritagnak), hogy lájkjaikkal az egyes pályamunkákat támogatták, és egyúttal a néhol kritikus kommentelőknek is, hogy egyébként konstruktív párbeszédbe kezdtek, többek között ezért is megérte belefogni ebbe a kalandba. És még persze közel sincs vége, hiszen szavazni továbbra is lehet az összes pályamunkára! Két hét múlva pedig kihirdetünk egy győztest (és persze egy második, és egy harmadik helyezettet), na az lesz ám a nagy nap.

Hátra persze akkor sem dőlünk majd, épp csak most kezdünk rendesen belelelkesülni a munkába, úgyhogy figyeljétek a következő projectünket, mert amikor azt mondtuk, hogy szeretnénk, ha a következő évad kiváltképp emlékezetes lenne, akkor azt komolyan gondoltuk. Dolgozunk tovább azon, hogy szeptemberben egy olyan Karinthy Színházba térhessen vissza a nagyérdemű, ami előadásaiban az elmúlt évtizedek minőségét és hangulatát hozza, mégis valamelyest új élményt adhat a látogatóknak. 

Szólj hozzá!

Címkék: felhívás logópályázat


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr352989013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása