HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2011.09.05. 12:40 Nird

Ünnepeltünk, frissültünk!

Ahogy azt a facebookon is megírtuk, túl vagyunk a harmincadik évad első akadályán, és talán nem nagyképűség azt állítani, hogy sikerrel vettük azt, mert volt torta, meg pogácsa (utóbbiért, és a köhögésemet eredményesen csillapító ásványvízért külön köszönet országos cimboránknak, a Hadiknak). Meg persze lábnyomok, és vendégek, utóbbiak 130-an, mert idén minden harminc kivéve engem meg a gallyazó elefántokat, akikről már majdnem meg is feledkeztünk.

Szerencsére azonban az ormányosok nem jutottak az általános iskolai osztálytársaim sorsára (kivéve egy Sasát és egy Petit), mert miközben Timkó Esztert, Balázs Andit, Császár Rékát, nomeg Székhelyi Józsefet, és Kerekes Józsefet néztem ahogy anekdotákat osztanak meg Buda Népszerű Mártonjának tollából (aki később maga is megszólalt, mi több, még a színpadot is átrendezte ha már arra járt), azon gondolkodtam, hogy ez a blog mivel tudna hozzájárulni a nagy egészhez.

Nos, a szemfüles és talán a kevésbé szemfüles olvasó is észrevehette, hogy külsőleg megújultunk, egy kicsit még talán szebbek is lettünk, meg kerekebbek. De ezen túl elkezdtük újraolvasni a bejegyzéseket, hogy azokat rovatba szedhessük, tessenek nézni jobbra, ott már néhány látszik is, csak hát melós ez a böngészés, mitagadás. Mindenesetre így élték túl az elefántok az elmúlt fél évet, kivéve szegény Zittát, akitől szomorúan búcsúztunk még áprilisban.

De ez a post nem az elmúlásról szól, így ha csak feleakkora szeretettel fogadjátok a megújult, de hosszas töprengés után nevet nem változtató blogot, mint amekkora tapsot kapott a színpadra lépő Karinthy Márton, akkor ma este pezsgőt bontok, és megtanulok kívülről egy Padödö számot, mondjuk ezt:

Ami a tartalmat illeti, várunk mindenkit ide vissza, mert Jadával együtt nagyban készülünk az új évre, hiszen egyrészt a színházban annyi bemutató lesz, hogy az még talán gombócból is sok, másrészt ugye azért van még néhány évad, amit érdemes felemlegetnünk, és persze azt meg már megszokhattuk, hogy írni amúgy is mindig van miről ha az ember a Bartók Béka 130 környékén jár.

Szólj hozzá!

Címkék: mindennapok


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr613203953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása