HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2012.01.11. 16:18 Nird

Szegény Dániel

Régen hallattuk itt, a karinthy90-en a hangunkat, de nem kell megijedni, sem torokgyulladás, sem törött kéz nem tart minket vissza, egyszerűen csak zajlik az élet annak rendje és módja szerint. Ez a mindennapokban éppen most azt jelenti, hogy elindult a Szegény Dániel próbafolyamata. Már csak azért is érdekes ez számunkra, mert régen találkozhattunk a Karinthy színpadán krimivel. Persze most sokan említhetik a Tortúrát – Balázs Andrea több, mint remek alakításával – de azért az inkább volt thriller, mint bármi más.

Úgyhogy itt az ideje, hogy felhívjuk a figyelmet a 101-ik bemutatónkra ami ráadásul egyik munkatársunk – khm, e sorok írója – nevét viseli. Persze azt sem gondoljuk, hogy Robert Thomas annak idején éppen egy pesti srácra gondolt a címadáskor, de azért kellemes kis crossover ez, na. Úgyhogy lassan készítsük a premier-ingünket és kosztümünket, mert január 27-én ismét úgy gördül fel a Karinthy Színház függönye, mint korábban még soha.

A részletekről természetesen tájékozódhattok a honlapunkon, és a legfrissebb híreket pedig a facebook oldalon kereshettek, amint lesznek fényképek vagy egyéb érdekességek, ott azonnal találkozhattok azokkal, érdemes tehát errefele rendszeresen nézelődni. Addig pedig kívánunk kellemes, színházban gazdag januárt, mert ezen kívül igazán értékes időtöltést télvíz idején – még ha az olyan száraz is, mint az idei – nehéz találni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr593537252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása