HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2012.02.16. 18:03 Nird

Karinthy-túra

Van egy remek programjavaslatunk azoknak, akik most hétvégén - mikor régen elfeledett magasságokba szökik a hőmérséklet, és valószerűtlenül meleg, 3 fok is lehet - programot keresnek maguknak. Persze megint jöhetnénk a gallyazó elefántokkal, de végül inkább mégsem tesszük, hanem valami eredetibbet javaslunk.

Mert az újbudai önkormányzat támogatásával azt találtuk, hogy megmutatjuk a fiataloknak, hogyan is kapcsolódik össze a Karinthy név Újbuda nevével, mert lássuk be, olyanok ők, mint borsó meg a héja. Ezért a városrész kulturális főutcája mentén különböző állomásokra ellátogatva mutatunk meg egy új szeletet a Karinthy-legendáriumból, ahol különböző feladatok megoldásával léphetnek tovább a következő helyszínre a játékosok. Így jutnak el a Godot galériából indulva a kerület fontos helyszíneire, de nem akarjuk lelőni a poénokat, szóval többet most nem árulunk el.

Persze nem csak öncélú sétálásról van ám szó, nyereményekkel is készülünk, szóval érdemes szombaton 10.00-re a Godot Galériába menni, és ott regisztrálni, mert színházjegyekkel, a Kossuth kiadó Karinthy köteteivel, a Szent Gellért Fürdőbe szóló belépőkkel, és sok egyéb ajándékkal gazdagodhatnak a legügyesebb résztvevők.

Mi innen kívánunk jó szórakozást, és kellemes időtöltést mindenkinek!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr164119884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása