HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2012.09.25. 11:52 Nird

Lovagias játék

Nemrégiben új országos cimborára tettünk szert a Főtaxi személyében, aminek örülünk folyton-folyvást, még a Lovagias ügy díszletébe is belecsempésztünk némi taxis szellemet igaz, nem Dany deVito személyében (ugye emlékszünk, ő hol kezdte a pályafutását?), hanem néhány jellegzetes díszletelemben és némi dramaturgiában.

Azonban az együttműködés itt nem állt meg, mert cserébe kaptunk szép matricákat a Főtaxi autóira, hadd lássa ország-világ, de legalábbis Budapest lakossága, hogy Bajor Imre hol koptatja azokat a bizonyos világot jelentőket (most nem kezdünk megint bele, hogy Lorán Lenkével egy színpadon, Verebes István rendezésében, itt a teljes pakk), mert a Lovagias ügyről lemaradni olyan, mint a vega rakott krumpli Lehet úgy is, csak nem az igazi.

lovagias_ugy_plakat_taxis.jpg

Na - messziről indulván, de - nézzük, mi is ennek az aktualitása: azt találtuk ki a színház "nálunk lehet készpénzzel is fizetni" büféjében üldögélve, hogy ha már kiraktuk ezeket a szép matricákat Bajor Imréről, akkor játszunk is azokkal egy kicsit. Ezért ha valaki lefényképezi a főtaxi autóját úgy, hogy a matrica is látszik rajta, és elküldi nekünk e-mailen az info@karinthyszinhaz.hu mailcímre vagy bemutatja azt a jegypénztárunkban, akkor bármelyik (értsd: bármelyik) előadásunkra 20% kedvezménnyel válthat jegyet. Persze a duplikációkat nem tudjuk elfogadni, egyedi képeket szeretnénk látni, ennyi talán még belefér a megpróbáltatások hosszú sorába. A játék során 2012. november 30-ig válthattok jegyet.

És hogy még folytassuk ezt a bejegyzést néhány sor erejéig, ideje jó hangosan belekiabálnunk a bináris nagyvilágba, hogy ha taxit hívtok, akkor egyrészt ugye nyilván Főtaxit hívtok, más szolgáltató hirtelen nem is jut eszünkbe, másrészt viszont akkor ne felejtsétek el a 3099-es kódra kérni az autót amiért cserébe Ti kedvezményesen utazhattok, mi pedig kapunk többek között egy baráti vállon veregetést, szóval légyszi..

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr184801676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása