HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2012.11.14. 22:09 Nird

Egyenlőbb az egyenlőnél

4Na kérem szépen, eljött ez a nap is, amikor végre úgy emelkedett fel az egyébként jellemzően vörös, de ezúttal fekete függöny a nézőtéren, hogy mögötte már teljes jelmezbe öltözött, a Világotjelentőket egészében és magabiztosan uraló színészek készültek, hogy nekikezdjenek az Egyenlőség című előadásnak.

Persze nem kell megijedni, nem szaladtunk előre, premier továbbra is pénteken lesz, de ma már azért voltunk annyira magabiztosak, hogy kitárjuk a nézőtér ajtajait a sajtófotósoknak, akik kattintgattak is bőszen, egy szabadon választott, magasabb rangú lény áldja meg a digitális technológiát.

7De ez nem csak nekünk, mindenkimásnak volt igazi élmény (bár csendben szót kér magának a bennem megbúvó asszisztens azon a ponton, amikor másfél tucat színész van egyszerre a színpadon) de állítom, maguknak a színészeknek is, hiszen végre olyan körülmények között cserélhetik le Németh Kristófot William Crichtonra és Horváth Lilit Mary Loamra, ahogy azt a próbákon remélték: fényárban, hangbejátszásokkal, kellékekkel, szóval whole nine yards van itt, nem több, nem kevesebb.

A puding tehát abból a szempontból kész, hogy lehet próbára tenni, lehet belekóstolni, ezt pedig a holnapi nyilvános főpróbán a rutinos közönségünk meg is teszi. Azok pedig, akik most még nem nézik meg az előadást, egyrészt persze mihamarabb vegyenek jegyet, másrészt pedig addig is szánjanak ránk egy-egy bátorító gondolatot csütörtök délelőtt és péntek este.

10

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr894907562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása