HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.01.04. 10:29 Nird

2013-ban folytatjuk

Elkezdődött az új év, már napok óta küzdünk a megszokással, hogy 2012-őt írunk 13 helyett, a Karinthy Színház inkább gyorsan meg is ragadta az alkalmat, hogy vegyen egy lélegzetvételnyi szünetet, kifújja, ami tavalyról bennmaradt és beszívja, amit az új év hozott.

Azért amíg újra nem lesz előadás, addig sem eseménytelen az életünk, kicsit megigazítjuk magunkat, mint focijátékosok két félidő között, és a képzavarnál maradva újult erővel futunk ki az öltözőből 11-én Janikával a műsoron. Persze azért azt el kell mondanunk, hogy ezt a legutóbbi bemutatónkat nem csak azért szeretjük, mert egy kellemes beszélgettünk Bíró Krisztával a.k.a. Gizivel a.k.a. Janikával, hanem mert egy igazán játékos és igazán vicces előadásról van szó.


Na de komoly fába vágnánk a fejszénket, ha belekezdenénk, hogy mi minden várható ebben a hónapban a Bartók Béla úton, szóval inkább csak megszokott jobbklikkekkel kihivatkozunk a virtuális otthonunkra, tessenek szépen böngészni, nézelődni, kedvet kapni.

Mi pedig addig tervekkel, lelkesedéssel, és rengeteg elmesélendő történettel várjuk Önöket vissza, és kívánunk addig is boldogat, eredményeset, újat erre az évre is.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr224997493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása