HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.04.02. 11:36 Nird

Áprilisban is gördül a függöny

Miközben a március 15-ei, színházunkat lassan az összes vonatkozó újságcikket elolvastuk és néhányat meg is osztottunk, ránk köszöntött az április, tessenek elhinni, komolyan, hiába kiabál minden sarkon novembert a természet, ez tényleg a tavasz közepe, amikor emlékeim szerint már rég csak azzal kéne foglalkozni, hogy esténként elég lesz-e egy vastagabb pulcsi abban a kiülős presszóban.

Na de azért ne csüggedjünk nagyon, a Karinthy Színház lehangolóbb időben is csalt már mosolyt nézői arcára, és ezen törekvésünket a tavaszi télben sem szeretnénk feladni. Nézzük tehát, mire lehet készülni a következő hetekben a Bartók Béla úton:

Egyrészt ugye 2-án rögtön kezdünk egy Szent Péter Esernyőjével, amiről itt már írtunk, majd folytatjuk 5-én, pénteken a Szegény Dániellel, aminek főszereplőjével pedig itt beszélgettünk. Utána a teltházas táblánk egyik országos cimborája, a Lovagias ügy kerül sorra (6-án), 7-én pedig Janika jön, tessék elolvasni Bíró Kriszta gondolatait az előadásról.

A Tanár úr kérem!-et valószínűleg nincs Karinthy Színház látogató, akinek különösebben be kéne mutatni, tessenek ajánlani az ismerősöknek, mert nekünk nagy kedvencünk (8-án, meg amúgy máskor is), a Szegény Dániel másnap pedig már az előző heti rutinnal kerül a színpadra 9-én. Igazgatónk legutóbbi rendezését, az Egyenlőséget minden Robinson Crusoe és Pán Péter rajongónak szívből ajánljuk, de talán köztük is szép számmal akad olyan, aki Marilyn Monroe-t rajongva tiszteli, na a Marilyn Monroe Csodálatos Halála nekik szól.

Hogy a hónap második fele mit rejt, az annyira azért nem nagy titok, de a következő két hétben majd még erre is kitérünk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr995188404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása