HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2013.08.29. 18:02 Nird

Megújuló színpadhoz megújul a nézőtér

Kerüljön beljebb, foglaljon helyet

Így, hogy a 32. évad kopogtat a bejárati ajtónkon, kicsit magasabb fordulatszámra kapcsolunk, és - némi képzavarnak engedve - a lovak közé csapunk, hogy kellő lendülettel fussunk neki az új idénynek.

Ennek egyik állomása a szeptember tizedikére meghirdetett gálaműsorunk lesz, amiről holnap úgy 70%-ban le is rántjuk a leplet, de akit igazán érdekelnek a részletek, az nézzen el hozzánk a Pozsonyi Pikniken most szombaton, mert ugye ott is lehet velünk találkozni.

Amúgy annyit persze már most - suttogásig visszafolytott hangon - elmondhatunk, hogy a címben megfogalmazott megújulást nyugodtan lehet komolyan venni, munkatársaink egész nyáron azon dolgoztak, hogy szeptemberben Önöket és persze a nálunk játszó színészeket egy megújult színpad fogadja.

Ha pedig már odáig eljutottunk, hogy a világotjelentőket megújítjuk, akkor az Önök fokozott kényelméről is gondoskodni szerettünk volna, így az amúgy önálló blogbejegyzésnyi múlttal bíró nézőtéri székek egy részét is felújíttattuk, egészen pontosan 111-et ami ha komoly energiát fektetnénk a számmisztikába, biztosan jelentene is valamit, de ettől most tekintsünk el.

És hogy mitől lesz ez a bejegyzés több egy egyszerű, ablakba kitett büszkeség-postnál? Nos, az alábbi képre pillantva már körvonalazódhat a lehetőség, hogy saját, névtáblával ellátott széket szerezhetnek látogatóink, amihez első körben semmi mást nem kell tenni, mint tárcsázni a 203-8994-es telefonszámot, és tájékoztatást kérni a részletekről munkatársainktól, akik elmondják a további lépéseket.

Bízunk benne, hogy hamarosan minél többük nevét olvashatjuk a Karinthy Színház nézőterén, de addig is, amíg ezzel kapcsolatban dűlőre jutnak, ne felejtsenek el hamarosan újra ellátogatni blogunkra, mert ugye a következő esemény már a keltetőben, szeptember tizedikéig alig kell csak néhányat aludni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr655483684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása