HTML

Karinthy 90

Bejárás a Karinthy Színházba a művészbejárón keresztül avagy egy budai színház színes-szagos világa a színfalak előtt és mögött.

Karinthy Színház a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

2012.12.04. 17:14 Nird

Lehullott a hó, folytatódik az évad

Sokat emlegettük az Egyenlőséget ezen a blogon egyrészt e sorok írójának személyes érintettsége miatt, másrészt meg mert a Pán Péter írójának nevéhez köthető maga a darab. De pimasz nagy igazságtalanság lenne nem ekkora hangsúlyt fektetni a Janika című előadásra, mert egyrészt ismét egy izgalmas háromfelvonásos készül, másrészt olyan nevek "koptatják" a világotjelentőket, mint Voith Ági és Bodrogi Gyula (akik ugye már játszottak nálunk nem egy, nem két darabban) és a rendező, Honti György is rutinosan tudja, ki az a Borika, és mennyi a kávé a büfében.

POSTER JANIKA5.jpg

Na persze azért nem lenne igazi beszámoló az előadás elkészültéről, ha nem emelnénk ki legalább olyan vastagon Bíró Kriszta és Mihályfi Balázs nevét, és akkor meg már miért ne legyen teljes a névsor, nem igaz? Tehát jön még Margitai Ági, Fazekas István, Moldvai Kiss Andrea, és Rábavölgyi Tamás, aki pedig ennél részletesebb infokra kíváncsi, ide kattintson.

apostol.PNG

Mindeközben az idén már bemutatott előadások, A.K.A. ugye az Egyenlőség és a Marilyn Monroe szépen pörgetik a maguk számlálóját, és egy kicsit kisebb visszhanggal, de a nálunk legutóbb a Cabiria Éjszakáiban szereplő Borbély Sándor (feat.: Blazsovszky Ákos) a Hököm Színpadot járta be keresztül-kasul abban az Apostol című előadásban, amit valószínűleg keveseknek kell bemutatni, de azért készül hozzá egy videó, hogy láthassák az olvasók, mire is számíthatnak.

Tehát így telnek a Karinthy Színház dolgos hétköznapjai, és mire e sorok írója befejezte a bejegyzést, a hó is elállt, így kellemes estét kívánunk mindenkinek, hamarosan ismét találkozunk!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karinthy90.blog.hu/api/trackback/id/tr894947581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása